ALTITECH

Altitech er en del af Rollco-gruppen siden 1. juni 2017, da Rollco A/S erhvervede virksomheden.

Købet af Altitech, er i linje med Rollco´s målsætning om, at engagere sig i deres partners udfordringer og øge deres lønsomhed og konkurrencekraft. Ved at udnytte synergien og ekspertisen fra både Rollco og Altitech bliver vi en stærkere partner for både kunder og leverandører.

Altitech_1.jpgAltitech er en ingeniørvirksomhed, der har specialiseret sig i skræddersyede maskinstativer samt automation af produktionsprocesser til danske industrivirksomheder. Altitech kan skræddersy, stort set, enhver automationsopgave og udbygge løsningen med industri PC’er og software til de aktuelle styrings- og overvågningsprocesser.

Altitech_2.jpgVirksomheden blev etableret i 1994 som et handels- og ingeniørfirma. I starten var det primære forretningsgrundlag automationsløsninger, men hurtigt blev det udvidet med levering og konstruktion af afskærmninger og maskinstativer med modulbaserede aluminiumsprofiler. Og denne del af forretningen er fortsat et af de primære forretningsområder. I dag har Altitech et bredt samarbejde med både maskinbyggere og industrivirksomheder omkring automatisering af industrielle produktionsprocesser.

Læs mere on Altitech.