SYSTEM

Vi har et stort udbud af produkter til lineære føringer og automationsløsninger, f.eks. skinneføringer, lineærmoduler og kuglespindler. Vores udbud omfatter også båndtransportører og et komplet sortiment af aluminiumsprofiler. På vore værksteder kan vi med kort leveringstid bearbejde og montere efter vores kunders ønsker. Find den rigtige løsning til netop din applikation!

Icon_LinearRailBalls.jpgLineærføringer med kugler

Rollcos lineærføringer kan bruges i de fleste lineære applikationer. Lineærføringerne kan leveres med forskellige typer overfladebehandlinger og tilpasses med tætninger, der er egnede til forskellige miljøer.


Icon_LinearRailRollers.jpgLineærføringer med ruller

Vores sortiment af lineærføringer består af varierende profiler og typer af vogne. Lineærføringerne kan bruges i mange forskellige industrielle applikationer.


Icon_TelescopicRails.jpgUdtræksskinner

Vi tilbyder mange forskellige typer udtræksskinner: med udtræk i en eller begge retninger, med 50 % eller fuldt udtræk. Vi har også standard- og specialløsninger til udtræk over 100 %.


Icon_BallBearings_Screws.jpgKuglespindler, kuglebøsninger og hærdede aksler

Vi har et stort udbud af kuglespindler, kuglebøsninger og aksler for at klare alle forskellige applikationer. Vi bearbejder alle kuglespindler og aksler efter kundernes ønsker på vores eget værksted i Helsingborg. Sortimentet omfatter forskellige tilbehør såsom akselstøtter og lejeenheder.


Icon_LinearUnits.jpgLineærmoduler

Komplette lineærmoduler med kuglespindel eller tandremstræk. Enhederne leveres klar til installation, hvilket sparer både konstruktions- og montagetid. Lineærmodulerne kan kombineres til flerakslede lineære systemer.


Icon_ElectromechanicalCylinders.jpgElektromekaniske aktuatorer

Elektromekaniske aktuatorer består af en kuglespindel med aksialleje og robust styring af såvel stempelstang som møtrik. Aktuatorerne er hurtige og lette at konfigurere til forskellige applikationer og konstrueret til at fungere med og passer til industrielle servomotorer. Elektromekaniske aktuatorer kombinerer servomekanikkens præcision, stivhed og styrbarhed med pneumatikkens hastighed og holdbarhed.


Icon_Aluminium.jpgAluminiumskonstruktioner

Vi har et bredt sortiment af aluminiumsprofiler i alle tænkelige dimensioner. Mange befæstelser og tilbehør muliggør nem justering eller modificering af konstruktioner. Systemet gør det nemt at bygge alt fra enkle stativer, maskinafskærmninger, skabe og arbejdsborde til fiksturer for avanceret automation.