Positioneringssystemer

Maskiner og anlæg kræver stadig mere reducerede opsætningstider og dermed kan det være tilrådeligt at automatisere omstillingsprocessen. Producenter kræver høj fleksibilitet når det kommer til at justere produktionslinjen til forskellige produkter. Når en maskine er konverteret, er mange genstande placeret på justeringsakser, for eksempel føringer, skinner, etiketprintere og visionkameraer. Vores positioneringssystemer justerer disse til den nye position øjeblikkeligt efter behov – effektivt og præcist.

Omkostningsbesparelser

Med automatisk omstilling kan du drage fordel af betydelige tidsbesparelser med hurtige formatændringer og reduceret stoptider. Installation og opstart sker nemt og hurtigt.

Bedre kvalitet

En defineret position justeres altid på samme måde. Når der er utilsigtede positionsændringer, korrigeres positionen straks til den ønskede position. Takket være selvanalyse og tidlige advarsler har positioneringssystemerne støtte for forebyggende vedligeholdelse for at forbedre maskinens tilgængelighed.

Fleksibilitet

Det omfattende modulsystem gør det muligt at tilpasse både buskommunikation og IP-beskyttelsesklasse for at opfylde specifikke krav uden at ændre enhedens dimensioner. De kompakte dimensioner er ideelle til kompakte maskiner og kommer ikke i vejen for andre komponenter.

Positioning_PSE-QME-PSD-PNCE-BallScrew.jpg

Positioneringssystemerne er ideelle for blandt andet vores PNCE elektromekaniske aktuatorer og lineærmoduler QME. Kompakte løsninger er let at konstruere ved hjælp af kugleskruer.

 • PSD-serien – en af fire alternativer
  Med PSD positioneringssystemer kan du hurtigt omstille din maskine til et nyt format. Oven i købet får du tidsbesparelser, bedre kvalitet og selvovervågning, der nøje opdager eventuelle uønskede positionsændringer.

  PSD positioneringssystemer er mekatroniske systemer med integreret styring, busgrænseflade og absolut målesystem uden batteri. De er ideelle til automatisk formatomstilling.

  Stepmotoren med integreret styring og buskommunikation tillader højere hastighed ved lavere drejningsmoment. PSD positioneringssystemer har et meget kompakt design og enkel ledningsføring, da de fjerner behovet for en ekstern styring – en omkostningseffektiv løsning til formatomstillinger.

 • PSE/PSS/PSW-serien

  PSE/PSS/PSW-serien kombinerer præcis positionering med kompakt design. Alle tre serier er indbyrdes udskiftelige med hensyn til deres tilslutningsdimensioner og de er tilgængelige med en bred vifte af forskellige bussystemer. 

  Alle funktioner er integreret i et meget kompakt format. Systemerne klarer sig uden extra busfordelere, hvilket sparer plads og penge.

  Busstyrede positioneringssystemer for justering af opsætningstider gør dine produktionsprocesser mere effektive ved hurtigere tilpasning, færre produktionsstop og lavere afvisningsprocent fra maskinen.

  Serien byder på forskellige beskyttelsesniveauer:

  • PSE - IP 54 (effektiv)
  • PSS - IP 65 (rustfrit stål)
  • PSW - IP 68 (vaskbar)
 • MERE INFORMATION