Skinneføringer HRC/ARC/ERC

Kuglekæde som alternativ

Skinneføringer med kuglekæde for ekstrem støjsvag og let gang. Systemet har O-konfiguration, hvilket gør denne skinneføring til et udmærket valg ved installationer med kun én skinne. Kuglekæden holder kuglerne i skinneføringsvognen adskilt, hvilket forlænger levetiden og skaber en mere støjsvag gang. Kontaktvinklen mellem skinnen og kuglerne er 45 grader, og den klarer belastninger i alle retninger. 

Ball Chain_O-Arrangements.png  Ball Chain_X-Arrangements.png
O-konfiguration                                                     X-konfiguration

 

Læs mer om skinneføringer

Skinneføringsvognene leveres som standard med ende stykker i stål, der gør dem mere robuste og tillader højere hastigheder. Vognene findes også med integreret smørebeholder, hvilket ikke påvirker vognens længde, men vedligeholdelsesintervallerne bliver længere. vedligeholdelsesintervallerne bliver længere.

Ball Chain_Numbered.jpg

 

  1. Integreret smørefilt (øvre)
  2. Endekappe
  3. Slidstærk endetætning med lav friktion
  4. Integreret smørefilt (nedre)
  5. Kuglekæde
  6. Forstærkningsplade af rustfrit stål

I samarbejde med CeramicSpeed tilbyder vi en opgradering af dit system med keramiske kugler og/eller overfladebehandlingsløsninger. CeramicSpeed langtidsbelægninger giver ekstremt høje korrosionsbestandigheder og slid- og friktionshæmmende egenskaber. Keramiske kugler er ikke-ætsende og lette og giver høj holdbarhed. Kontakt os for yderligere information.