Rollco Helsingborg

VELKOMMEN TIL ROLLCO

Rollco har specialiseret sig i lineære bevægelser- og automatiseringsløsninger. Vi har en bred vifte af produkter og høje tekniske færdigheder. Men det der virkelig gør os unikke er vores kundefokus.

 

Warehouse_storage.jpgVores filosofi er, at vi med teamwork og fællesskab kan skabe arbejdsglæde. Vores mål er at hjælpe vores kunder bedst muligt, hvad enten det handler om at finde det rigtige produkt, hurtig teknisk rådgivning eller hurtig levering. Det er det der driver os for konstant at forbedre vores produkter og vores ekspertise. Vi har et unikt kundefokus baseret på engagerede og motiverede medarbejdere.

 

Machining.jpgVi er aktive i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Taiwan. Rollco-gruppens hovedkontor med lager og produktion ligger i Helsingborg.

Rollco A/S har salgskontor i Vejle. Der har vi et team af sælgere og tekniske eksperter, der hjælper dig med tilbud og tekniske spørgsmål. Vi har også et værksted i Gadstrup, der er specialiseret i skræddersyede maskinstativer samt automation af produktionsprocesser til industrivirksomheder.

 

Se Rollco's film