ØNSKER DU OGSÅ LEVERINGSPRÆCISION OG HURTIGHED?

Vi er specialister i teknisk support og teknisk konstruktion. For os er kundeforståelse nøglen. Med kundens behov og udfordringer i centrum kan vi på en enkel og smart måde skabe omkostningseffektive løsninger. Vi er kendetegnet ved leveringspræcision, hurtig feedback, hurtig produktion og tilpassede koncepter

-  Rollco Tech Team

VORES VÆRKTØJER FOR AT LYKKES:

LANG ERFARING

Det er en afgørende forudsætning. Vi har været længe i branchen og det har givet os en solid produktforståelse og viden samt gjort det muligt at udvikle og forfine processer.

DYB OG BRED KOMPETENCE

Vi har forskellige baggrunde, styrker og tilgange, hvilket styrker hele teamet og hjælper os til at skabe optimale løsninger. Alle er bekendt med hver enkelt case og opdateret i hinandens arbejde. Daglige afstemninger gør, at gruppen har helt styr på situationen.

HELE LEVERINGSKÆDEN

TechTeam.jpgVentetider er et stort problem i branchen, kunden skal ikke vente! Vi sikrer hele leveringskæden, bl.a. ved at vi har sikret, at vores leverandører arbejder på samme måde som vi gør, ved at vi arbejder efter en gennemprøvet præcisionsmodel og ved at vi har et stort lager – kunden skal ikke lagre varer, men kan få dem fra vores lager dagen efter bestilling.

Enkelhed er en anden vigtig faktor. Ved hurtig feedback (vi giver næsten altid feedback samme dag), og hurtig produktion og levering får kunden en enkel og smidig proces. Enkelhed er også ærlighed. Vi modtager ofte forespørgsler om produkter, vi ikke har. Vi finder næsten altid en løsning, men hvis ikke, får kunden et hurtigt svar.

FORBEDRER SPØRGSMÅL OG KONCEPTER

Dette kan betyde, at vi får et grundlag, der må præciseres og udvikles. Vi udarbejder og forbedrer, hvilket er inkluderet i konstruktionen. Sammen med kunder udvikler vi også koncepter og tilpassede løsninger. Forbedring kan også betyde, at kunder ringer og spørger om et bestemt produkt. I stedet for at gå direkte til produkt og pris, tjekker vi hvad kunden skal bruge det til og på hvilken måde. Ofte fører det til at kunden vælger et andet produkt, der giver en bedre løsning.