Service & Support

SERVICE OG SUPPORT

Rollco har opereret i branchen i næsten 25 år, og mange af vores medarbejdere har endnu længere erfaring. Dette giver os en solid produktforståelse og viden.

En stor del af vores forretning består i at udvikle og konstruere kundeunikke løsninger til lineære bevægelser. Det betyder, at vi arbejder med dine behov og udfordringer i centrum for på en enkel og smart måde at skabe omkostningseffektive løsninger. Et projekt kan i første omgang handle om et bestemt produkt, men ved at fokusere på applikationen og specifikke krav kan det nogle gange føre til et helt andet produkt og i sidste ende en bedre løsning.

Ventetider er generelt et problem i branchen og vi gør alt hvad vi kan for at du som kunde ikke skal vente. Vi arbejder aktivt sammen med vores leverandører for at forkorte gennemløbstider og effektivisere leverancer. Vi har et stort lager i Helsingborg for at kunne levere hurtigt og i bedste fald sende fra os allerede dagen efter bestillingen er afgivet. På samme måde stræber vi også efter hurtig og nem kommunikation med dig.