Udvikling og historie

ROLLCO'S HISTORIE

Rollco blev grundlagt 1999 i Sverige og Danmark og var oprindeligt en del af Rollon-koncernen. Rollon er et globalt firma med hovedkontor i Italien, der udvikler og fremstiller lineære teknologiprodukter.

I 2010 erhvervede virksomheden Svedamo og Rollco’s operationer blev udvidet til at omfatte konstruktion og montage af aluminiumsprofiler. Vi flyttede vores hovedkontor i Helsingborg til større lokaler.

Siden 2012 er Rollco ejet af Addtech, en svensk børsnoteret teknologihandelskoncern. Læs mere om Addtech på www.addtech.com.

I 2016 blev udvidelsen af Rollco’s nybyggede værksted og lager oprettet med tre nye vareelevatorer, og vi udvidede lagerpladsen til lidt over 2250 m2.

Rollco A/S i Danmark købte Altitech A/S i juni 2017, der specialiserer sig i skræddersyede maskinstativer samt automation af produktionsprocesser. Altitech blev etableret i 1994 som et handels- og ingeniørfirma. I starten var det primære forretningsgrundlag automationsløsninger, men blev hurtigt udvidet med levering og konstruktion med modulbaserede aluminiumsprofiler.

I sommeren 2023 blev det første spadestik taget til Rollcos nye lokaler i Helsingborg. Vores nye anlæg, som er på 3.600 m2 og kommer til at indeholde både kontorer og lager, forventes at stå færdigt i efteråret 2024. Da bæredygtighed er en vigtig del af vores forretning, er vi særligt glade for, at bygningen bliver certificeret i henhold til Miljöbyggnad Silver.

RollcoSnarskogen5_Wihlborgs.jpg