Kuglebøsninger

ROLLCO'S HISTORIE

Rollco blev grundlagt 1999 i Sverige og Danmark og var oprindeligt en del af Rollon-koncernen. Rollon er et globalt firma med hovedkontor i Italien, der udvikler og fremstiller lineære teknologiprodukter.

Rollco_offices.jpgI 2001 blev Rollco (daværende Rollon) etableret i Finland og det følgende år i Norge.

Fire år efter at selskabet blev dannet, købte man sig ud af Rollon og ændrede navn til Rollco. Samarbejdet med Rollon fortsatte, og vi har stadig meget gode relationer med dem, som med andre leverandører.

I 2007 ekspanderede virksomheden med et kontor i Taiwan.

I 2010 erhvervede virksomheden Svedamo og Rollco’s operationer blev udvidet til at omfatte konstruktion og montage af aluminiumsprofiler. Vi flyttede vores hovedkontor i Helsingborg til større lokaler.

Warehouse.jpgI 2016 blev udvidelsen af Rollco’s nybyggede værksted og lager oprettet med tre nye vareelevatorer, og vi udvidede lagerpladsen til lidt over 2250 m2.

Rollco A/S i Danmark købte Altitech A/S i juni 2017, der specialiserer sig i skræddersyede maskinstativer samt automation af produktionsprocesser. Altitech blev etableret i 1994 som et handels- og ingeniørfirma. I starten var det primære forretningsgrundlag automationsløsninger, men blev hurtigt udvidet med levering og konstruktion med modulbaserede aluminiumsprofiler.

Siden 2012 er Rollco ejet af Addtech, en svensk børsnoteret teknologihandelskoncern. Læs mere om Addtech på www.addtech.se.