Rollco skinner

VORES SPECIALE

Rollco er specialiseret i komponenter og løsninger til lineær bevægelse og automationsløsninger til industrien. Vi har et bredt samarbejde med både maskinbyggere og industrivirksomheder omkring automatisering af industrielle produktionsprocesser. Vores mål er at gøre dig som kunde mere konkurrencedygtig. Vi har vores egne værksteder, hvor vi kan bearbejde og montere efter kunders ønsker, med kort leveringstid.

Telescopic.jpgVi tilbyder et stort program af skinneføringer, føringer med ruller, kuglebøsninger og aksler, kuglespindler, komplette tandrems- og spindelenheder, udtræksskinner og diverse tilbehør. Føringerne fås i forskellige størrelser, fra miniature til heavy load, og i forskellige materialer med mulighed for overfladebehandling. I vores program indgår også båndtransportører og et bredt sortiment af aluminiumsprofiler, som vi bearbejder og monterer til f.eks. afskærmninger og maskinstativer.

Conversation.jpgVi tilbyder 2D og 3D CAD-filer på alle standard produkter, og vi hjælper gerne med konstruktionsforslag, lige fra idé til den færdige automationsløsning.

Hvis du har brug for komplette servoløsninger kan vi hjælpe med dimensionering og programmering. Vi har samarbejde med førende producenter av servomotorer, gear og koblinger. Kontakt os, og vi vil fortælle dig mere.