C-RAIL FLYTTER VÆGGE I TV-SHOWS

Det finske firma Esa Set Up har over 30 års erfaring i at lave opsætninger til TV shows. Til hvert enkelt show skabes individuelle løsninger, og ofte er der brug for særlige funktioner og bevægelser. I efteråret 2008 fik Esa Set Up til opgave at lave en bevægelig væg til den finske version af TV showet “Hole in the Wall”.

C-rail_tv-shows_1.jpgEn zinkbelagt c-skinne fra Rollco blev valgt som skinneføring til væggen. Målet var at finde en økonomisk løsning, som var let at montere og samtidig lydsvag. Under optagelserne er det nemlig vigtigt at minimere alle former for baggrundsstøj – og derfor også støj fra skinneføringerne.

Rollco’s C-Rail var den helt rigtige føring til opgaven. Skinnerne blev monteret direkte på gulvet med stålvinkler, og vognene med ruller blev monteret på skinnerne. Væggen stod nu stabilt, og lyden fra skinnerne forstyrrede ikke under optagelserne.C-rail_tv-shows_2.jpg

De anvendte C-Rail skinneføringer er siden blevet genbrugt i den finske udgave af X-Factor, hvor de understøtter de to vægge, som åbnes når deltagerne træder ind på scenen.