09-09-2019

Nu fejrer vi 20 år!

1999 var året, hvor vi frygtede, at år 2000-problemet ville få alle computere i verden til at gå i sort. På hitlisterne lå artister som Britney Spears og Ricky Martin. Euroen blev indført og Ericsson T28 var den hotteste mobiltelefon på markedet. Det var også året, hvor Rollco blev grundlagt.

Den 9. september 1999 blev vores virksomhed registreret i Danmark og Sverige. Formålet var at tilbyde alle kunder, store som små, komponenter til lineær bevægelse til en rimelig pris og med kort leveringstid. Meget har naturligvis ændret sig på Rollco i årenes løb, men dette er stadig omdrejningspunktet af virksomheden.

Med tiden har vi vækstet og udvidet til nye markeder. I dag er vi med vores 75 medarbejdere aktive i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Taiwan.

Når vi nu fylder 20 år tager vi med os alt, hvad vi har lært i løbet af årene og ser frem til en fremtid med nye spændende muligheder. Vores mål er at hjælpe vores kunder på bedst mulig måde, hvad enten det handler om at finde det rigtige produkt, yde hurtig teknisk rådgivning eller levere hurtigt. Det er det, der driver os til hele tiden at forbedre vores produkter og ekspertise.

Læs mere om Rollcos historie.