06-11-2018

Udvidet aluminiumssortiment efter nyt samarbejde med Paletti

Vi indfører en ny leverandør af aluminiumsprofiler og udvider dermed vores sortiment. Vores nye partner Paletti har allerede et stort og veludviklet sortiment, og gennem dem har vi mulighed for uden mellemled at udvikle og producere nye løsninger.

Vi har bemærket, at efterspørgslen på aluminiumsprofiler er steget. Vores mål har altid været at gøre det bedre og nemmere for vores kunder, og derfor vælger vi nu en leverandør, der kan hjælpe os til at blive endnu bedre til netop det.

Paletti producerer aluminiumsprofiler i flere forskellige udførelser, fra standardprofiler til profiler med lav vægt eller med ekstra forstærkning. Naturligvis findes profilerne i mange forskellige varianter, såsom vinkel- og radiusprofiler. Profilerne og tilbehørene er nemme og smidige at passe sammen med de deler, som kræves for at producere komplette maskinafskærmninger, stativer, arbejdsstationer og fiksturer.

Vores nye produktportefølje bidrager til, at vi kan hjælpe flere kunder at få præcis det produkt, de har brug for, og gør det muligt for mere avancerede og omkostningseffektive konstruktioner. Vi har alle tænkelige produkter til stede for at hurtigere og nemmere hjælpe kunden på bedste vis.

En yderligere fordel er, at vores nye partner ligger tættere på Danmark og Norden end vores tidligere leverandør, hvilket giver os hurtigere levering og også kortere transport.

Det nye sortiment findes på vores hylder i Helsingborg efter årsskiftet.